Vilkår

Christina Korsgaard
CVR-nr. 3802 54 65

Christina Korsgaard
Solbakken 12
DK-2990 Nivå

mail@ChristinaKorsgaard.dk
Tlf. 4111 6737

Betaling

Alle beløb er i danske kroner og incl. moms.

CHRISTINA KORSGAARD modtager betaling med bankoverførsel til:
Nordea: Regnr. 2141 konto 4391830350

Ved køb af julekugler er bestillingen først endelig, når betalingen er registreret. Vær opmærksom på at der ikke er fortrydelsesret på speciallavede julekugler og at leveringstiden kan være meget lang – tjek status inden du bestiller.

Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Afhentning

Afhentning på adressen er desværre ikke mulig.

Levering

LEVERING til GLS pakkeshop i Danmark 49,-

Færdige varer sendes normalt dagen efter bestilling.

Specialfremstillede varer sendes så snart de er klar.
Leveringstiden varierer efter hvor lang tid det tager at fremstille den givne vare og ordrebogens tykkelse – du er altid velkommen til at skrive til mig på mail@ChristinaKorsgaard.dk og spørge til den akutelle leveringstid.

Varer sendes med GLS til den valgte pakkeshop (med mindre andet aftales).
Rettidig levering forudsætter GLS overholder dag-til-dag levering – levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af dag-til-dag levering.

Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.
CHRISTINA KORSGAARD kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede eller decideret udeblevne leverancer, fremsender jeg naturligvis en ny leverance uden beregning.

Ejendomsret, ophavsret m.m.

Ophavsretten til de af CHRISTINA KORSGAARD udviklede forarbejder og koncepter, kreative oplæg, skitser, layout, rentegning, tekstforslag o.l. tilhører CHRISTINA KORSGAARD og må ikke uden CHRISTINA KORSGAARDs godkendelse overlades til tredjemand, jf. lov om ophavsret.

Ved køb af digitale produkter får du personlig brugsret til produktet. Produkter og materialer må ikke anvendes til andre formål end de, de er købt til, og slet ikke på en måde der konkurrerer med CHRISTINA KORSGAARD.

CHRISTINA KORSGAARD har intet ansvar for bestillerens manglende hjemmel til reproduktion, mangfoldiggørelse eller udgivelse af skrift, billeder, tegninger, mønstre, illustrationer, tekster, varemærker, andre forretningskendetegn og øvrigt vareudstyr, derunder formgivning eller andet, der kan være underkastet tredjemands rettigheder.

Pådrager CHRISTINA KORSGAARD sig ansvar over for tredjemand i anledning af bestillernes manglende hjemmel til udnyttelse af tredjemands tilkommende rettigheder, holder bestilleren CHRISTINA KORSGAARD skadesløs for et sådant ansvar.
Bestilleren bærer, som følge af ovenstående, CHRISTINA KORSGAARDs erstatningsansvar overfor 3. mand.

Reklamationsret

CHRISTINA KORSGAARD yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.
Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles CHRISTINA KORSGAARD indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder CHRISTINA KORSGAARD returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

CHRISTINA KORSGAARD
Solbakken 12
2990 Nivå

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at jeg ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion

Er der aftalt refusion, bedes du sende registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto, så jeg kan overføre det aftalte beløb. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på fysiske varer, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til mig senest 14 efter købet og senest 14 dage fra fortrydelsen skal varen returneres.

Meddelelsen skal gives pr. mail på mail@ChristinaKorsgaard.dk. I meddelelsen skal du gøre mig tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. HUSK at anføre dit kontonummer.

specialfremstillede varer er der ikke returret.

Ansvarsfraskrivelse

CHRISTINA KORSGAARD kan på intet tidspunkt gøres ansvarlig for anvendelsen af dokumenter/downloads, herunder garanteres ikke og indestås i intet tilfælde for:

  • at dokumenter/skabeloner opfylder brugerens krav, forventninger og behov.
  • at ChristinaKorsgaard.dk og de herpå tilgængelige dokumenter/downloads af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt, kan printes eller anvendes til det angivne formål.

CHRISTINA KORSGAARD er således ikke erstatningsansvarlig for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere eller tredjemand lider på grund af fejl ved et dokument/download eller som følge af brugen af et dokument/download.

Download af dokumenter og skabeloner sker på brugerens eget initiativ og ansvar. CHRISTINA KORSGAARD påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos kunden som følge af et foretaget download eller eventuel virus m.v. i filen.

Ethvert link til tredjemands hjemmesider er uden ansvar for CHRISTINA KORSGAARD.

Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, må ophøre med enhver anvendelse af sidens ydelser.

Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, købt i webshoppen, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

eller via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Der tages forbehold for slåfejl og udsolgte varer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.