References

 

Christiane Schaumburg-Müller

“Ihh glæder mig allerede til jul og tak ChristinaKorsgaard.dk for den fine julekugle – love it!!!”

“De fineste håndmalede julekugler fra Christina Korsgaard”

“bliver pakket ned med den største varsomhed”

 


Sarah Grünewald


Christina M. L. Leegaard

“Mit yndlingsjulepynt”


Leonora Christina Skov

“For alle os der sætter pris på håndskrift og personlige gaver”


Tina Lind Johansen

“…. seriøst verdensklasseservice hos Christina Korsgaard”


“Skøn formiddagssol som stråler ind på vores helt egen & virkelig smukke julekugle”


Tanja Bakkegaard Pedersen

“Jeg elsker julekugler… men endnu mere elsker jeg Christina Korsgaards personlige julekugler. Wauw de de så fine. Jeg har altid fået lavet julekuglerne efter egne ønsker – både til mine to banditter og min mands og min bryllupskugle. Jeg sætter stor pris på Christinas store hjælp og fantastiske service, som ALTID lever op til mine forventninger. Jeg glæder mig til hver jul, hvor jeg sender Christina en lille kærlig hilsen, når jeg nyder juletræets unikke udsmykning. De bedste anbefalinger fra en glad kunde”


Vibeke Rasmussen

“Hej Christina. Håber at det er okay at jeg sender en sms til dig, men bliver altså nødt til at takke dig personligt! Hold nu op en smuk julekugle jeg lige har modtaget med posten, den bliver de så glade for – er SÅ misundelig over det ikke er mig der skal giftes. Men også tusind tak for den ekstrem gode service med din hjælp over mail, hurtige levering, en personlig håndskreven hilsen og ikke mindst det ekstra du har tilført bryllupsgaven, TAK! Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg handler hos dig.”


Line Laursen

“Kære Christina, Jeg har lige modtaget de smukke kugler. Endnu engang formår du at forbløffe mig med, hvor smukke de bliver. Tusind tak.”