Udgivet i

Gaveideer

Glædelig Jul - Designpapir

Tekst og billeder i indlægget ‘Gaveideer’ kan indeholde reklamelinks. Hvis du køber noget herigennem, går en lille del af din betaling videre til mig, og nye indlæg – helt uden ekstra omkostninger for dig.

De gaver jeg glæder mig allermest til at give, er dem der ikke stod på ønskesedlen. Dem der viser jeg har været opmærksom og har fundet det modtageren slet ikke vidste der manglede. Gaver fyldt med omtanke og kærlighed – det er så i øvrigt også dem jeg bedst kan lide selv at få.

Gaveidéerne tager udgangspunkt i min kæmpe passion for håndskrift og bogstaver. Er du også vild med at skrive og indrette med bogstaver, er der masser af inspiration at hente til din egen ønskeseddel eller måske en du gerne vil berige med bogstaver.

Gaveideer om bogstaver

Betty Soldi - Kreativ med kalligrafi
Kreativ med kalligrafi af Betty Soldi – annoncelink

Der står dejligt mange bøger om håndskrift og bogstaver i min reol – dermed ikke sagt, at der ikke er stadig plads til mange flere.

Den mest slidte er Betty Soldis ‘Kreativ med Kalligrafi’.
Er du til flourishing, er bogen nærmest et must og ellers kan du bare nyde de helt vidunderlige billeder.

Jeg kan i øvrigt også anbefale at følge Betty på Instagram. Hun er super aktiv og man kan ikke blive i andet end godt humør af hendes opslag , mange med et strejf Italien.

Min datter har til gengæld forelsket sig i Japan. Hun træner troligt japansk på daglig basis og fylder huset med japansk musik.
Det er muligt hun har smittet mig, jeg er i alle tilfælde brændt varm på bogen ‘Japansk Kalligrafi‘ – annoncelink. Selvom der nok er lang vej, kunne jeg helt vildt godt tænke mig at lære de fantastiske japanske strøg.

Da jeg i begyndelsen af året lavede træningsark til mine skrivekurser og sad og testede dem, faldt der sådan en ro over mig. De der gentage bevægelser, der kræver koncentration uden at brænde hjernen af, de kan noget. Den disciplin vil jeg gerne blive klogere på, hvorfor ‘Meditative Kalligrafie‘ (annoncelink) også er at finde på min ønskeliste.

Kærlighedsgave

Kærlighedens lovsang plakat

En af de ting jeg er allermest stolt af at have lavet er plakaten ‘Kærligheden’.
Teksten er ikke min, men mit absolutte yndlingscitat fra Bibelen.

Jeg elsker kontrasten mellem det helt matte sorte og hvide og ikke mindst kombinationen af kærlighed og bogstaver.

Skal den være lige til at hænge op, kan du vælge at få den indrammet, der er både natur, mørke og sorte egetærsrammer at vælge imellem.

Gaveideer til bogstaver

Notesbøger og en ny begyndelse

Jeg har aldrig kunnet stå for en lækker notesbog. Tankerne om pen mod pragtfuldt papir og duften af blæk resulterede i lidt af en samling.

Engang lå de i sirligt i skuffen, helt nye og fine, fordi jeg alligevel ikke kunne beslutte mig for hvad der skulle fyldes i.

Valg af notesbog til bullet journaling

Et tilfældigt møde med Caroll Ryder og hans Bullet Journal metode på YouTube, satte gang i pennen og siderne er nu fyldt med ideer og noter om tiden der er gået. Alt mellem himmel og jord, struktureret og samlet eet sted.

Hvis du ikke kender til Bullet Journaling, har jeg lavet en lille guide til at komme i gang. Man kan kaste sig over det hele året, men der er et eller andet magisk over 1. januar.

Kender du en der kan bruge lidt mere struktur, kunne en notesbog måske blive starten på noget helt fantastisk.

En af de shops jeg kan bruge (alt for) lang tid på er PenStore – annoncelink. De er et kæmpe udvalg også inden for skriveredskaber – consider yourself warned!

Pengegaven

Der er ikke langt mellem dem, hvor ønskesedlen primært udgøres af punktet: Penge!

Pengegave
Pengegave – Lamy fyldepen med penge

Jeg har aldrig været fan af en kedelig kuvert, til gengæld har jeg haft meget glæde af at fokusere på første stavelse, suppleret med en seddel af passede størrelse.

En fyldepen der beriger skriveoplevelsen, behøver ikke være en kostbar affære. Min mand har f.eks. forelsket sig i (og annekteret) min EF Preppy fra Platinum. Pt. koster sådan en 39,- hos PenStore (annoncelink) men kun hvis man vil have den med eksta fin spids, ellers er vi helt ned i 29,-

Man kan også vælge at bruge en større del af budgettet på en dyrere model. Der er bare noget helt særligt ved at skrive med en fyldepen – er hætten først kommet af, kan pennedelen let gå hen og blive den bedste del af pengegaven.

Min yndlings, er Ystudios sorte Resin fyldepen (annoncelink) – elegant og møg lækker.

Kreative gaveideer

Buddha Board

Første gang jeg faldt over et Buddha Board var på et museum på Bornholm. Jeg var ikke hurtig nok til at få det med hjem, men drømmen om det fortsatte indtil jeg fandt det hos Coolshop (annoncelink).

Nu har det boet hos os i et år, og der er afskrevet godt på det. Det kan noget at lade penslen lege og opleve magien når stregerne forsvinder sammen med tid og tanker.

Kender du en der har brug for at sætte tempoet lidt ned?

Robot

Mr. Robot kører muligvis lidt på kanten af bogstaverne, men jeg kunne ikke stå for ham.

Bliver man, ligesom jeg, grebet af det, skal man lige huske at fylde papirlageret. Et A4 papir er i princippet nok til en lille bane, meeeen jeg må klart anbefale en gang hvidt gavepapir. Ud over nogle gode lange køreture til Mr. Robot, har papir med lidt blank overflade også den fordel at tussen ikke så let går igennem.

Mr. Robot (annoncelink) plejer at blive udsolgt ganske hurtigt, så smid ham fluks i kurven, hvis den lille fætter – der næsten gør hvad der bliver sagt – skal flytte hjem til dig.

Indpakning

Designpapir - Tillykke

Er du løbet tør for gavepapir, eller mangler der lidt bogstaver, kan du downloade mine håndskrevne “Tillykke” eller “Glædelig Jul” designs.

Alle designs findes både i en A3 og A4 version og helt almindeligt printerpapir fungerer fortræffeligt.